Sidor

söndag 1 januari 2012

Året som gått......

Det har minst sagt varit ett år fyllt av känslor som gått.

Året började med Xtra Vaganza, träning och mycket försakande, men bekönades med ca 25kgs viktminskning.
Detta fick dock avbrytas när vi konstaterade att jag var gravid och jag tror lyckan för stunden var total.
Efter första besöket hos barnmorskan blev vi beräknade till 22 december, vilket vid första ultraljudet blev flyttat till 26 januari.

Caroline fyllde 4 år i april och firades med pompa och ståt. Tänk vad tiden går fort.

En semester som vi tillbringade i i Sverige och efter sommaren bytte jag avdelning på jobbet, för att jobbba med de yngsta barnen istället för de äldsta.

Ett underbart avbrott på den långa hösten blev resan till Turkiet i september. Varmt, väldigt varmt vissa dagar resulterade i mycket bad och lite shopping.
 Efter resan var det julen att se fram emot. Kändes väldigt avlägset, men alldelse för fort var vi där. Lagom till jul jobbade jag min sista arbetsdag på länge och det är nog tur, för nu börjar jag bli rätt trött, så det är riktigt skönt att få vara hemma....

Julen firades med familj och goda vänner.
På julafton fick vi den glada överraskningen att vi fått ytterligare en medlem i släkten, denna ljuvliga hundvalp, som fått sitt nya hem hos Carina och Jonas!Jag lyckades med bedriften att nästan tappa rösten helt, men nu först börjar den blir rätt ok igen.
Som tur är har de andra klarat sig från denna sega tråkiga förkylning.

Nu är även nyåret passerat och detta firades in med goda vänner. Caroline var dock trött och hängig, har varit så till och från sen i julas, så jag och Caroline begav oss hem vid 22 tiden..... så själva tolvslaget tillbringade jag i köksfönstret med att titta på alla fyverkerier. Tur att det var klart väder, så jag kunde se och inte bara höra fyverkerierna.

Nu ser vi med spänning fram emot det nya året och den nya familjemedlemmen som vi väntar på att äntligen få träffa.

Vi har sagt till Caroline att efter jul så kommer bebisen, så på juldagens morgon slog hon upp ögonen och sa att idag kommer bebisen, för nu har det varit jul.


2 kommentarer:

 1. Trevligt med en liten summering. Ni har haft ett fint år och det här året har ni något alldeles fantastiskt att se fram emot! Förstår att Caroline väntar och längtar.
  Ett riktigt gott nytt år önskas er från oss i Kungsängen.

  SvaraRadera
 2. Härligt med barn och deras slutledningsförmåga!!
  Vad underbart det ska bli för er med er bebis!
  Gott Nytt År önskar vi er från oss på Riddaregatan. Kram Annacarin
  ( Nu när du är hemma mer och jag har någon ledig dag kan vi kanske ta en liten fika?)
  Ha det gott!

  SvaraRadera