Sidor

tisdag 17 januari 2012

Dimmigt..

Sedan igår eftermiddag ligger dimman över Skara. Kallt har det varit också, vilket innebär att det är halt ute, mindre skoj. Men det regnar iallafall inte.

Har fortfarande inte vant mig vid att vara hemma själv, utan Caroline, men det borde ju inte vara så många dagar till som den lyxen får infinna sig.
Man blir fort van vid att inte behöva gå upp så tidigt, men imorgon får det bli skärpning, ska vara på MVC klockan 8.00, vilken stolle det nu var som bokade den tiden...... (hmm... har nog ingen att skylla på vid närmare eftertanke.)

Tänk vad en liten kommentar på facebook kan sätta igång en massa spekulationer.... "Nu bär det av mot Skövde" och vips var det många som trodde att vi var påväg till BB...... hehe...
Men nu känns det som att bebisen kan få bestämma sig för att komma ut. Caroline och vi andra också naturligtvis längtar nu.....

"Men mamma, när kom bebisen in i din mage och när ska den komma ut egentligen. Jag har väntat så länge nu..... "

1 kommentar:

  1. Ha ha ha, ja det är klart att alla väntar!!
    Ja, hur kom den dit och när kommer den ut... våra barn frågade likadant. Ett är säkert, nu har vi bokat tid att träffas så ni kan väl stunna er lite med att plocka ut bebis... Nu när det äntligen blev bestämt datum och tid! :)
    Ses på fredag, ha det gott.
    Annacarin

    SvaraRadera