Sidor

fredag 12 november 2010

Göteborg

Igår tillbringades dagen i Göteborg, med It gruppen (för skola & barnomsorg i Götene). Vi besökte Hjärnkontoret.... Dvs Göteborgs nya lärplattform för att diskutera med dem och lyssna på dem hur det gjort i införandet av detta. En intressant dag även om det var lite stressigt emellanåt. På förmiddagen var vi på deras kontor i centrala stan och sen var vi ute i Biskopsgården, på Svartedalsskolan och var med på en lektion med en 8. De har fått datorer hela klassen, så vi tittade på hur de bedrev undervisningen i så kallad 1 mot 1. Så mycket lektion blev det nog inte för dem, men de visade sina arbeten och även lärplattformen. En intresant eftermiddag.

Idag är jag tillbaks i VAB igen. Hoppas det är sista dagen och att Caroline kan gå på måndag. Vi har studiedag idag med föreläsning om föräldrarsamverkan. Hade varit jätteintressant att vara med, men Kalle kunde inte vara hemma idag..... tirst men vad gör man, that's life...med småbarn!

Men nu är det helg!

Ska ner på stan en sväng snart, för när Kalle hämtade vinterdäcket igår som det varit punka på så hade de krängt på det år fel håll, så då får klämma in att kränga om det idag...... För vi behöver båda bilarna i helgen, om bara Caroline mår bättre.....

Ha det gott alla där ute....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar