Sidor

söndag 8 maj 2011

Trädgårdsarbete...

Har varit ute hela dagen och rensat i rabatter. Ingen favoritsysslesättning, men härligt när det är klart.
Har njutigt i solen hela dagen och på köpet fåt en del färg, vilket inte är fel det heller. Gillar när solen ger en den första färgen och man slipper vinterns blekhet!

Planterat vår blomlåda och vattnat första gången för iår.
Återstår att fylla på med ny jord i landen och plantera lite mer i krukor och land. Tanken är att en odlingslåda ska upp också. Vill ha lite grönsaker, gräslök och lite annat. Dessutom ska en rabarberplanta införskaffas.... nån som vill bli av emd en kan ju höra av sig!

Efter att ha läskats av doften av nygrillat, inte bara från grannarnas grillar, utan ävenfrån vår egen, har vi hunnit äta, duscha av oss allt damm (jag och Caroline) och nattat den senare. Nu gäller slappa i soffan, vilket jag tycker att jag gjort mig välförtjänt av.

Tidig start imorgon, börjar 6.00

1 kommentar:

  1. Det har du absolut gjort dig förtjänt av! Visst är det en skön tid vi har framför oss och vi har ju haft underbart väder i helgen om än lite blåsigt i dag.
    Rensa land är det absolut tråkigaste jag vet och beundrar verkligen folk som går som grävlingar i sina land... här hålls vi med krukor! ;) På tal om dem så ska de få lite nytt där, tyvär så har det ju redan blommat över nu det första vi satte dit.
    Hoppas att ni har det bra! Det var länge sedan vi sågs, kanske kan ta en fika någon helg?
    Hälsa familjen, Annacarin

    SvaraRadera