Sidor

söndag 5 december 2010

Det blir sällans som man tänkt sig.......

Efter en mysig helg i Göteborg är vi nu hemma igen, något tidigareän vi räknat med.
En supermysig men lätt kylig lördag, spenderades först på Allum med diverse shopping och lunch, sen favvo´butiken i Torslanda, Do Re Do, och efter en incheckning på Scandic Backadal, så begav vi oss in till Liseberg. Caroline åkte en del och vi gick och myste och småhandlade lite. Trött fis somnade som en stock i vagnen och vaknade inte ens när vi flyttade över henne till bilen. Middag på hotellet och sen lek och allmänt prat en stund innan sängdax vid 22 tiden....
Söndagen började med en hostig frukost för lillfis. Hon har hostat hela dagen och är febrig så efter en god hotellfrukost och ett snabbesök på IKEA då begav vi oss därför hemåt istället för en mysig tur i Haga och deras julmarknad som var inplanerad. Trist men med tanke på blötsnön som föll så var det rätt OK att åka hemåt istället.
Det blir som sagt inte alltid som man tänkt sig......

En massa dyr shopping blev det i pärlbutiken..... spännande nya idéer som ska omsättas i veckan inför den sista julmarknaden, som går av stapeln på Rörstrand i Lidköping lördag och söndag.

Lite fler julklappar till Lillfis, som egentligen inga fler ska ha och lite bra att ha till mig....(underkläder, strumpor och strumpbyxor)

Ute faller snön så fint och det är andra advent. Julen närmar sig med stormsteg......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar