Sidor

fredag 30 juli 2010

Borås Djurpark

Igår spenderade vi en dag på Borås djurpark. En underbart skön och trevlig dag. Vi var lite oroliga för vädret, men det visade sig att Borås inte gjort sig förtjänt av att det alltid regnar där. Det kom några små skurar, men inget som störde nämnvärt. ( har förstått att det här hemma kom betydligt mer regn)
Det var bewhaglig värme och lagom med folk, tror att många inte vågade chansa, vilket var tur för oss.

Vi åkte tåget, Caroline red, vi åt middag med utsikt över björnarna som lekte precis utanför fönstret, vi tittade på alla övriga djur och lekte naturligtvis på diverse lekplatser.
Många av djuren hade ungar och detta var väldigt spännande. Caroline letade efter djurungar överallt.
Det var skoj att vi fick se så många av djuren på så nära håll. Vargflocken lekte en lång stund precis nere vid staketet. Bla slogs två vuxna vargar om en gammal petflaska som de hittade.

Caroline var jätteduktig hela dagen och gick större delen av dagen. Den sista timmen ville hon dock åka vagnen, helt förståeligt. När vi passerat förbi de sista djurnen, tog det inte många minuter innan hon somnade. Kalle lyfte in henne i bilen och hon vaknade inte ens, vilket ldrig hänt innan.

Innan vi lämnade Borås besökte jag en stor pärlbutik, skoj, men ett sortiment som inte riktigt tilltalade mig. Letade efter vissa bastillbehör, men hittade inget av dem där.

Summa somaro, en väldigt bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar